Avanti mode

Van 1981 tot nu!

Meneer & Mevrouw de Vries hebben op 10 september 1981 Avanti Mode opgericht, de ouders van Nathalie. Mijn vader was werkzaam als etaleur bij modeketen Witteveen in Rotterdam, daar heeft hij mijn moeder leren kennen en het modegevoel zat er toen al in bij die twee! Hun droom werd werkelijkheid… een eigen modewinkel! Samen opende zij Avanti Mode aan de van Hogendorplaan in Vlaardingen.

In 2004 zijn wij (Richard & Nathalie) verder gegaan met Avanti Mode, na twee keer te zijn verhuisd op de van Hogendorplaan zitten wij nu sinds 7 jaar in het mooie en nieuwe winkelcentrum van Hogendorpkwartier. Wij als echte Maassluiers zijn onze droom achterna gegaan en hebben zo in 2016 nog een Avanti Mode geopend in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis.

Wij zijn blij en vooral erg dankbaar met onze dames, onze vaste klanten en onze twee mooie winkels! We hopen er nog met veel plezier heel veel jaar aan te mogen werken.

Afwisselende Collecties

Elk seizoen vindt u bij ons weer een nieuwe mix en match tussen verschillende merken, zo blijft de winkel vernieuwend en vindt u elk seizoen weer een prachtig nieuw modebeeld. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij ons in de winkel bovenaan. Ons team straalt plezier uit en staan graag in de winkel voor u klaar. Wij denken graag met u mee, delen onze kennis met u, en doen er alles aan om ook u te laten stralen en blij de deur uit te laten gaan. Kom het ervaren en beleven bij Avanti Mode.

Missie

Avanti Mode heeft maar één heldere missie: ervoor zorgen dat jij straalt als nooit tevoren. Daar zetten wij ons samen met ons team graag voor in om jou op en top te laten stralen. Ervaar wat kleding met je doet, wij helpen je om jou met een glimlach de deur uit te laten gaan.

waarom Avanti?

Bij Avanti Mode sta jij op nummer één, hebben we een aanbod van meer dan dertig verschillende merken, nemen we de tijd voor je en ben jij heel belangrijk voor ons! Van jou laten stralen worden ook wij blij en dat is onze grootste uitdaging van onze werkdag. Jij als klant… dat maakt ons vak zó leuk.

Onze waarde voor u

Avanti Vlaardingen

Avanti Maassluis